ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ

ΕΝΩΣΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΥΔΑΠ
Email: enosisypallilon@gmail.com

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΟ ΕΥΔΑΠ - ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ



2 Φεβρουαρίου 2017
ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ

Νίκο κατανοούμε τον πανικό σου.  Από την ώρα που κυκλοφόρησε η ανακοίνωση της ΕΚΟ, είμαστε αποδέκτες συγχαρητηρίων μηνυμάτων από όλους τους συναδέλφους του Συλλόγου Μέσης Εκπαίδευσης. 
Η αναφορά σου στον Γιώργο Νικολαΐδη, είναι τουλάχιστον ατυχής, αφού αυτός συμμετέχει στην ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ με υπευθυνότητα και εργατικότητα και ποτέ δεν απέφυγε να αναλάβει ευθύνες όπως εσύ. 

Το μόνο που προσπαθείς να πετύχεις είναι σκόπιμα να παραποιήσεις την αλήθεια, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι δεν ήταν η ΕΚΟ αλλά η παράταξή σου, η οποία έχοντας τη διοίκηση της Ομοσπονδίας το 2013 εισηγήθηκε και επέμεινε: «να υπογράψουν άνευ όρων και δισταγμών την παραίτησή τους από κάθε νόμιμο δικαίωμα τους λαμβάνοντας 1000 € εφάπαξ, στερώντας τις αναγκαίες προϋποθέσεις για μια σοβαρή και αποτελεσματική διεκδίκηση για την εφαρμογή των ασφαλιστικών μέτρων από τη Διοίκηση της Εταιρείας»,  σύμφωνα με τα γραφόμενά σου.

Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε άλλο μαζί σου, ωστόσο επειδή κατά την προσφιλή σου συνήθεια λες πολλά χωρίς να λες τίποτα, οφείλεις να απαντήσεις σε όλα τα μέλη του Συλλόγου που εκπροσωπείς και στους υπόλοιπους συναδέλφους :
Αφού πανηγυρίζεις ότι δικαιώθηκες και είναι τιμή για σένα και λες ότι τα έχεις κάνει όλα σωστά, γιατί δεν έδωσες το δικαίωμα και στους υπόλοιπους συναδέλφους σου, μέλη του Συλλόγου Μέσης Εκπαίδευσης, να δικαιωθούν και αυτοί δικαστικά;  Όλοι έχουν ανάγκη τα 34.000 € που εσύ πήρες.

Η ΕΚΟ Νέας Δημοκρατίας ΕΥΔΑΠ, σεβόμενη το Καταστατικό της και τις αρχές της, θα συνεχίσει, ως οφείλει, να καταδεικνύει όλα τα προβλήματα  που προκύπτουν στον εργασιακό μας χώρο.  Θα συνεχίσει να αγωνίζεται με όπλο της την αλήθεια.  Όσοι δεν αντέχουν να αγωνιστούν είναι προτιμότερο να μην αναλαμβάνουν ευθύνες. Όλοι οι υπόλοιποι συνεχίζουμε για την απαλλαγή και τη σωτηρία της πατρίδας μας.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΚΟ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΥΔΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου